Voordelen

In een paar stappen van een digitale bouwtekening tot een volledig uitgezet bouwproject. De methode van Geotechniek Speelman biedt u veel voordelen

Snel

Geotechniek Speelman zet uw bouwproject sneller uit dan ooit tevoren. Zowel het meten als positioneren gebeurt geautomatiseerd, wat tijdrovend handmatig pas- en meetwerk scheelt.

Nauwkeurig

Dankzij onze volledig geautomatiseerde meet- en uitzetmethode met het Trimble One Man Station werken wij zeer nauwkeurig en beperken wij de kans op menselijke fouten tot een minimum

Simpel

Geen gedoe met meetbanden of een landmeter erbij halen voor het bepalen van de uitgravings- punten, funderingstroken, of profielen. U laat door ons het complete funderingsplan uitzetten.

Flexibiliteit

Wij zetten voor u het volledige bouwproject uit, maar u kunt ons ook inschakelen voor het uitzetten van delen van het project.

Kostenbesparend

Het werk is sneller en binnen het budget voltooid! Vergeleken met traditionele methoden kunt u met onze techniek veel sneller meten en positioneren. Uitzetten is gemakkelijker dan ooit. Doordat u anders veel geld en tijd besteed aan uitzetten kunt u besparen. Wij doen het zelfde werk nauwkeurig en het zal u een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Offerte

Geotechniek Speelman stelt graag geheel vrijblijvend een offerte op voor u.

Vergelijk die offerte eens met uw huidige calculatie. Want u bespaart:

  • veel manuren bij het uitzetten 
  • op het uitzetten van hoeken voor grondwerk 
  • op bouwplanken 
  • op piketten 
  • door het vervallen van maatvoering en peilhoogtes 
  • manuren voor bekisting van de fundering 
  • manuren voor het stellen van profielen

Interesse? Laat ons uw vrijblijvend terugbellen. 

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u iets niet kunnen vinden of wilt u meer informatie ? Neem gerust contact met ons op via dit formulier.