element-1
element-2element-3

onze werkwijze

Onze werkwijze is een zorgvuldig en gedetailleerd proces die uit de 6 onderstaande stappen bestaat. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

tekeningen

1. Tekening inleveren

U zorgt ervoor dat wij de digitale bouwtekening krijgen. Met behulp van AutoCad en MC Next specificeren wij vervolgens deze tekening. We importeren de data uit het CAD-bestand en creëren daaruit een uitzetbestand. Wij bespreken de indeling van de kavel met u en u geeft groen voor de positie van het bouwwerk.

controle punten

2. Controle punten uitzetten

Op de kavel plaatsen wij enkele controlepunten om het Trimble One Man Station te voorzien van ijkpunten voor de berekening. Deze ijkpunten blijven gedurende de bouw staan.

graaflijnen

3. Graaflijnen uitzetten

Wij filteren de hoeken van de bouwput uit de CAD-gegevens uploaden deze naar het Trimble One Man Station. Zonder touw, meetkijker of theodoliet zetten wij vervolgens alle graaflijnen uit vanuit de referentiepositie.

fundering

4. Fundering

Na het uitgraven van de bouwput, zetten wij met het Trimble One Man Station de fundering uit. Wij geven alle hoekpunten nauwkeurig aan, zodat u geen funderingsstroken hoeft terug te rekenen. En dat scheelt u veel tijd en dus kosten

fundering

5. Profielen in fundering

Na het storten van de fundering, kunnen wij de punten van de profielen markeren met behulp van het Trimble One Man Station. Op digitale tekening geeft klant aan waar hij hoekprofielen wil, wij markeren alle gewenste punten, op elke gewenste plek.

muren

6. Profielen muren

Net als de vorige handeling kunnen wij ook de punten van de binnenmuren / buitenmuren markeren.

element-4

Werkwijze in beeld

De afbeeldingen hieronder laten u stapsgewijs zien hoe wij uw bouwplan uitzetten met het Trimble One Man Station. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u iets niet kunnen vinden of wilt u meer informatie ? Neem gerust contact met ons op.